Over ons

Het bedrijf

Cannalicous is een ambitieuze start-up met een focus op hennep producten. Gevestigd in Amsterdam, Nederland, worden we vaak geconfronteerd met hoe deze plek van buitenaf wordt gezien - als mensen niet voor de tulpen komen, komen ze voor een ander soort (sterkere) bloem; wiet.

Ondanks de populariteit van wiet zijn er eigenlijk maar weinigen die bekend zijn met de vage wetgeving en het 'grijze gebied' die verbonden zijn aan dit populaire product. In Nederland dienen cannabinoïde producten zowel voor recreatieve als medicinale doeleinden, en hoewel deze producten door velen worden geconsumeerd, zijn er maar weinig in staat om ze legaal te verkopen.

Als gevolg hiervan zijn producten met cannabinoïden niet zo gemakkelijk verkrijgbaar als ze zouden moeten zijn. Hier wilden we verandering in brengen. Dit is waar Cannalicious is uit voortgekomen. We streven ernaar hoogwaardige cannabinoïde producten te produceren met effecten die vergelijkbaar zijn met die van THC, op een manier die toegankelijk is voor ieder en tegen een eerlijke prijs met snelle thuisbezorging. 

 

Missie

Onze missie is eenvoudig. De vraag naar naar hennep afgeleide (THC-achtige) producten voorzien op de meest legitieme en veilige manier, samen met de beste klantenservice.

 

Visie

Hoewel we momenteel een winkel met één product zijn, zijn we van plan ons assortiment uit te breiden en deze toegankelijk te maken om zoveel mogelijk mensen te helpen hun welverdiende ontspanning en verlichting te vinden tegen de stress van het dagelijks leven.

 

OUR DELICIOUS HHC GUMMIES